Wimpers verven in Huizen bij Vera’s Schoonheidssalon

30-07-2014 13:57

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie in het oog gebied van uw gezicht. Ze zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling.


Wimpers verven of het verven van uw wenkbrauwen is ideaal als je je er niet iedere dag druk om wilt maken, en wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 4-5 weken zitten.


Het verven van wimpers en wenkbrauwen
De duur van de behandeling is afhankelijk van uw wensen maar duurt doorgaans 20 minuten. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Uiteraard zorgt de schoonheidsspecialiste ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is. Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is niet schadelijk voor uw ogen.

Vera’s Schoonheidssalon is hét adres in Huizen voor het verven van uw wimpers en wenkbrauwen! Uw wenkbrauwen en/of wimpers laten verven? Maak dan nu een afspraak!