***NIEUW*** wimperlifting in knuste schoonheidssalon van Huizen (Gooi)

11-12-2017 15:44

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met wimperlifting worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers.
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent overbodig!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor gaan de  wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
– Voelt licht en natuurlijk
– Ogen lijken groter.
– Geeft een natuurlijke uitstraling.
– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
– Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.