Nieuwbrief van Vera's Schoonheidssalon Huizen - voorjaar 2016

28-04-2016 09:15

Langer open

Vanaf 11 april heb ik Nieuwe openingstijden in mijn salon. Hiermee hoop ik nog meer klanten beter van dienst te kunnen zijn. Behandelingen buiten de normale werktijden blijft bespreekbaar.

Datum permanente make-up dag
Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft en/of moeite heeft om zich op te maken.

Zaterdag 8 oktober kunnen vrouwen in mijn salon permanente make-up laten aanbrengen. Hiervoor heb ik Patricia Nelissen van Cosmetisch Centrum Maastricht gevraagd. Zij heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. 

Enkele eyeliner boven € 120,--
Enkele eyeliner onder € 110,--
Dubbele eyeliner € 199,--
Wenkbrauwen € 199,--
 

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft en/of moeite heeft om zich op te maken. Geef je nu op via contact formulier, want vol=vol. 

Geef een bon cadeau bon
Zoekt u een passend relatiegeschenk of een cadeau voor Valentijn, Moederdag of een verjaardag? Dan bent u ook bij Vera's Schoonheidssalon Huizen aan het goede adres.

Visagie 
Veel mensen weten het misschien niet, maar ik ben ook gediplomeerd visagist. Voor een avondje uit of een bruidsmake-up mag je mij altijd vragen.

Fruitzuurpeeling 
Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenpakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Het advies is om 8 behandelingen te laten uitvoeren voor het beste resultaat.

Producten 
Waarmee kan ik mijn gezicht schoonmaken, welke dag- en nachtcrème kan ik gebruiken, zijn veel gehoorde vragen in mijn salon. Ik gebruik het merk Webecos en informeer u graag over de werking van deze producten. Ook leuk om cadeau te geven.

Aanbeveling op Facebook of Google
Bent u niet tevreden? Vertel het aan mij. Bent u wel tevreden? Vertel het aan uw vrienden en kennissen. Uiteraard mag u mij altijd aanbevelen/liken op Facebook of een recensie op Google schrijven, daar ben ik u heel dankbaar voor.